KARAMAN / AYRANCI - Kıraman Ortaokulu

Nis

Atatürk'ün çocuklara armağanı olan bu önemli gün velilerin öğrencilerin ve tüm okul personelinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem haftasında personel tahliye tatbikatı yapıldı ve öğrencilere deprem ve yangın konularında eğitim verildi.

Ara

Okulumuzdaki Atatürk büstü boyandı.

Ara

Okulumuz halısahasında İlçe Spor Müdürü, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Şube Müdürümüz Sayın Namık ÖZÇELİK'in katılımlarıyla tüm sınıflarla birlikte spor etkinlikleri yapıldı.

Kas

LGS sürecinde öğrencilerimizi motive etmek amacıyla veli ziyaretlerini gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Kas

7 Kasım 2023 tarihinde Kaymakamımız Sayın Alptekin ÜNLÜ ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz CANDAN okulumuzu ziyaret etmiştir.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim 2023 Cumhuriyetimizin 100. yılı büyük coşkuyla kutlandı.